Pikku Pingviinit & Roosa Nauha

Lokakuussa 2022 teemme yhdessä hyvää!

Näin on näppylät! Lokakuun 2022 tekemistäsi ostoksista lahjoitamme vähintään 10% Roosa Nauhalle, ja heidän tärkeään työhönsä syövän tutkimuksessa ja hoidossa. Vuonna 2022 lahjoitukset ohjataan huonoennusteisten syöpien tutkimiseen.

Kuten aina, me menemme myös surullisiin aiheisiin ilon kautta, ja näiden erikoisteemojemme aiheet liittyvät kiitollisuuteen tässä pienessä hetkessä, siitä että sinä olet tässä ja minä saan olla nyt tässä kanssasi. Sekä yhdessä tekemisen voimaan, jota meiltä kaikilta löytyy valtavasti.

Tarjolla olevilla ilmapalloteemoilla on rajattu valikoima erikoistuotteita, joiden ostosta me lahjoitamme Roosa Nauhalle vähintään 5€/ tuote! Esitelkäämme sinulle hieman mitä ihanaa ja ikimuistoista meillä on nyt tarjolla;

Eli kahdella aiheella ja niistä karanneilla pienillä pingviineillämme tarjolla on

– Postikortteja 6kpl ja 10 kpl seteissä, lahjoitus joko 5€ tai 7€/ setti
– Julisteita kahdessa aiheessa, koossa 30cm x 40cm, lahjoitus 5€/juliste
– Keraamisia mukeja kahdessa aiheessa, kokoa 3,3dl. Lahjoitus 10€/muki
– 2 alkuperäisaihetta maalauksina, joiden myyntihinnan lahjoitamme KOKONAAN!
– Kangaskasseja kolmessa eri teemassa, valkoisina ja värikkäinä! Lahjoitus 5€/kassi

Sekä paljon muuta! Lisäksi lahjoitamme muun verkkokauppamme myynnistä 10%. Tavoitteemme on saada kanssanne yhdessä kokoon mahdollisimman paljon lahjoitettavaa, toivoa sekä rakkautta.

Koska yhdessä olemme enemmän, ja pystymme mihin vain.

Rakkaudella Terhi, Pikku Pingviinien emo.

Me käytämme sivuillamme keksejä, jotta kokemuksesi on paras mahdollinen! We use cookies, so that your experience in here will be the best possible!