Kevät 2023 tuo uudistuksia Pikku Pingviineille!

Vuosi 2023 tuo uudistuksia toimintaamme ja verkkokauppaamme!

Maaliskuun 2023 alussa, vaihdoin alaa aiemmasta aivan uuteen, siirtyen myös uuteen kokoaikaiseen työpaikkaan Tampereen keskustassa. Aloitin myös merkonomin opinnot työn lisäksi. Ja kuten tiedämme, on myös luonnollisesti perheelle hyvä löytyä aikaa. Otin vastaan normaalisti tilaustaiheita, mutta huomasin pian ettei aikani riitä nykyisellään niin “nopeaan” luomiseen kun olin itselleni aikaa asettanut.

Tämän vuoksi tilausteoksen ostomahdollisuus on toistaiseksi piilotettu kaupastamme. Se ei tarkoita, etteikö tilaustöitä voi edelleen kysellä, mutta pyydänkin lähestymään minua ensin sähköpostitse aikatauluasi kanssa osoitteeseen info@pikkupingviinit.com , niin voimme yhdessä keskustella mahdollisesta teoksen toteutuksesta.

--------------- pikku pingviinien verkkokauppaan!
Verkkokaupan kuulumisia!

Ilokseni monet fyysiset tuotteemme on suurimmilta osin myyty loppuun, ja pesässä onkin jälleen uuden hauskan malliston mietintä ja suunnittelu.

Kiitämme kärsivällisyydestä ja rakkaudestanne pingviinejämme kohtaan. Te olette ihania!

P.s. Postikorttejamme, julisteita ja viimeisiä mukejamme on vielä ostettavissa Lastenkirppis Minipandasta Tampereelta! Heiltä voit myös tilata tuotteita postituksen kanssa.

----------- Lastenkirppis minipandaan, kiitos!
Me käytämme sivuillamme keksejä, jotta kokemuksesi on paras mahdollinen! We use cookies, so that your experience in here will be the best possible!