Pikku Pingviinit est 2020

Vuonna 2020 syntyi pienyritys Pikku Pingviinit. Samoin innostus kuvittaa myös asiakkaidemme tarinoita, omia sattumuksia ja arkista elämää pingviinien avulla. Meillä on tavaramerkki Suomessa, sekä tutkinnassa Euroopan alueelle. 

Vaikka taiteilijamme Terhi rakastaakin maalata ja tulkita pingviinejä, työskentelee hän myös kokoaikaisesti markkinoinnin ja brändin rakentamisen maailmassa. Lisähulinaa tuo myös toukokuusssa 2023 alkavat merkonomin opinnot.

Teostemme valmistumisaika onkin alkaen 6 viikkkoa. Miksi? Koska aiheita maalataan iltaisin ja/tai viikonloppuisin, rauhalliseen tahtiin. Perille päästään yhdessä myös vaappumalla!

 mihin uskomme

Yhteistyöhön, rakkauteen, halauksiin ja siihen että elämässä kuuluu olla hauskuutta, kikatusta sekä pieniä hymyjä. Maailmassa on tarpeeksi murhetta ja huolta, ja me luomme iloa ja tärkeitä hetkiä teos kerrallaan.

Teostemme teemat eivät siksi kosketa oikeaa maailmaa; maailmantapahtumia, uskontoja tai politiikkaa. Me luomme omaa maailmaamme, jossa rakkaamme huomataan, nostetaan ja kääritään huopaan. Ja tepsutellaan yhdessä keittämään kaakaota, räpyläthän täällä jäätyy!

 

Jaa kanssamme elämän ihanuus!