Tilaus- ja toimitusehdot

Tilausteoksessa valmistumisaika on alkaen  6 viikkoa. Aika tarkentuu, kun taiteilija arvioi saatuaan tilauksesi sillä hetkellä olemassa olevan jonon tilanteen. Saat arvion valmistumisajasta sähköpostitse. Joskus sairatumisten tai muiden esteiden vuoksi arvio saattaa venyä, mutta aina yritämme pysyä arvioidussa aikataulussa. Kun teos on valmistunut, ja kuvattu valokuvaajalla, toimittaa Pikku Pingviinit teoksen Shipit:in tai Postin kautta luoksesi.

Tilattuasi postikortteja- mukeja tai valmiin vapaan teoksen www.pikkupingviinit.com verkkokaupasta, postitamme tuotteen/tuotteet 2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Paketin lähetyksestä saat saapumisilmoituksen antamaasi puhelinnumeroon sekä sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tilatessasi aina tarkistaa kaikki antamasi tiedot oikeiksi!

Toisinaan teetämme tuotteita verkkokauppaamme maalauksiemme kuvista. Jos teoksestasi on tehty tuote myyntiin, saat kysymällä osoitteesta info@pikkupingviinit.com  -20% alennuskupongin käyttöösi tuotteisiin, jossa komeilee teoksestasi otettu kuva. Muistathan että alkuperäinen teos on aina alkuperäinen ja ainutlaatuinen teos, toista samanlaista ei ole.

Kassit, viltit ja julisteet valmistuvat Print by demand- periaatteella eli tuote valmistetaan silloin kun tilaus yritykselle (Printful) saapuu. Tilaus pyritään toimittamaan sijaintiasi lähimmältä painopaikasta, jolloin tulleja ei tule. Saattaa tulla tilanne aivan poikkeuksellisesti vastaan, jolloin tuote toimitetaankin normaalia kauempaa, jolloin tullia saattaa joutua maksamaan. Pikku Pingviinit eivät vastaa Print by order- tuotteiden varastopaikkojen sijainnista, vaan vain grafiikasta tuotteessa.

Huomioithan että toimitusajat saattavat vallitsevassa maailmantilanteessa vaihdella normaalista. Näin varsinkin, jos haluat tilata Suomen ulkopuolelle.

Verkkokaupassamme voit suorittaa maksun verkkopannkitunnuksillasi, Paypalilla sekä Visman kautta maksukorteilla. Käytössä ovat Osuuspankki, Danske Bank, Nordea, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Pivo, Visa-, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard ja Debit Mastercard- kortit.

Maksaminen:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway OY, Y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Visma Pay maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4), Sähköposti: helpdesk@vismapay.com , Puhelin: 09-315 42 038 (arkisin klo 8-16) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta 

Keskimääräinen toimitusaika Print on demand- tuotteissa on ollut noin 10 arkipäivää, kiitos siis kärsivällisyydestä tilaustasi odottaessa!

Kun tilausteoksen maksu on suoritettu ja työ aloitettu, asiakkaan hyvin painavasta syystä johtuneesta kaupan purkamisesta pidätämme 50% tilaussummasta.

Tuotteella (teoksella), joka on toteutettu omia toiveita kuunnellen ja on taiteilijan ennakkoon lähetettämistä kuvista hyväksytty, ei ole palautusoikeutta.

Tuotteella, joka on joko Pikku Pingviinit® oheistuote tai taiteilijan oma-aiheinen alkuperäisteos, on 14 päivän palautusoikeus tuotteen saapumisesta tilausosoitteeseen. Tuotteen on oltava palautettaessa käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Halutessasi palauttaa tilaamasi Print by order– tuotteen, se palautetaan lähtökohtaisesti tuotteen painaneelle Printful– yritykselle. Otamme mielellämme vastaan palautetta painotuottestamme sähköpostiosoitteeseen (Alempana).

Jos herää lisäkysymyksiä, voit aina lähestyä meitä sähköpostitse info@pikkupingviinit.com

Tutustu ihanuuksiimme

Weekly Featured Products

In English!

Julisteet

Hey you!, tuuma

19,00 29,00 
In English!

Julisteet

Just like me, cm

20,00 25,00 
Tekstillä!
20,00 25,00 
Tekstillä!

Julisteet

Muruset, cm

20,00 25,00 

Follow us on Instagram

No images found.