Terhi.

Terhi kuoriutui Jyväskylässä vuonna 1986. Vauhdikas rämäpää kiipesi jo pienenä puissa, eikä malttanut istua tunnilla hiljaa. Jälki-istunto tulikin ensimmäisenä kahtena vuotena ala-astetta hyvinkin tutuksi, Terhi juoksikin usein metsien läpi oikoreittejä kotiin.

Terhi valmistui Mäntästä vuonna 2007 parturi- kampajaaksi, ja muutti valmistumispäivänään erään siipiveikon perässä Tampereelle. 15 vuoden aikana Tampereelle on perustettu niin oma koti, perhe kuin arkikin.

Vuonna 2020 Terhin ollessa esikoisensa kanssa hoitovapaalla, eräänä iltana siveltimistä kankaalle tupsahti joukko pingviinejä. Ne pääsivät muiden eläimien kanssa paikalliselle kirpputorille pöytään, ja suloiset mustavalkoiset lintuset muuttivatkin pian omiin koteihinsa.

Pikku Pingviinit est 2020

Vuonna 2020 syntyi siis pienyritys Pikku Pingviinit. Samoin innostus tulkita asiakkaiden tarinoita, omia sattumuksia ja arkista elämää pingviinien avulla.

Vaikka Terhi rakastaakin maalata ja tulkita pingviinejä, toistaiseksi hän tekee myös päivätöitä, ja haaveilee merkonimiopinnoista sekä työskentelystä markkinoinnin maailmassa. Suurimpana haaveena on vielä joskus olla kokopäiväinen yrittäjä Pikku Pingviinien äärellä.

Pikku Pingviinien arvot

Arvot joita vaalimme, ovat; laatu, yhteistyö, osaaminen, huumori, rakkaus ja edelläkävijöidemme kunnioitus.

Pikku Pingviinit ovat avoimia monenlaisille projekteille. Kuitenkin meillä on myös joitain asioita, jotka eivät kuulu Pingviiniemme maailmaan. Haluamme näin kunnioittaa muita ja pitää Pikku Pingviinit- hahmomme tietyille asioille neutraaleina. Jäätiköllä riittää kyllä tohinaa muutenkin!

Pikku Pingviinit eivät teemoiltaan kosketa politiikkaa, uskontoja, maailmantapahtumia tai muita kulttuureja kuin synnyinmaansa Suomen kulttuuria.