Kiitos sinusta

15,00 

Monilla meillä on onni matkustaa monta kierrosta auringon ympäri, joskus kierroksia kertyy vähemmän. Silti tärkeintä on se, että sinä olet juuri siinä ja minä saan olla tässä hetkessä kanssasi. Syöpä koskettaa valitettavasti liki meistä jokaista elämämme aikana tavalla tai toisella, ja siksi varsinkin ne iloiset asiat, puolet ja ajatukset ovat äärimmäisen tärkeitä, niin potilaille kuin läheisille ja ystävillekin. Tämän mukin teema liittyykin vahvasti kiitollisuuteen tästä hetkestä. Kiitollinen voi olla myös siitä että on hieno työyhteisö, herkullinen aamupala tai viileä sadepisara nokan kärjessä.

Nyt Lokakuun 2022 aikana myynnissä olevien Roosa Nauha- tuotteidemme avulla tavoittelemme 2000€ lahjoitussummaa. Olemme luoneet tämän ihanan Kiitos sinusta- mukin Roosa Nauha- tuotteeksi, jonka ostamalla lahjoitat kauttamme 10€  huonoennusteisten syöpien tutkimuksen tukemiseen.

2 varastossa

Me käytämme sivuillamme keksejä, jotta kokemuksesi on paras mahdollinen! We use cookies, so that your experience in here will be the best possible!